Продај го мојот автомобил

Објави оглас. Продајте го вашиот автомобил без компликации. Автомобилите со повеќе фотографии и добар опис продаваат побрзо.


Дали сте дилер? Дознајте за карактеристиките што ги имаме за вас. Видете повеќе
Галерија (Неограничени фотографии)

Повлечете и испуштајте ги сликите
o
Кликни за да ги вчитате сликите

За вашиот автомобил
Дали недостасува вашата марка или модел? Контакт со нас
Дополнителни информации (по избор)
Други карактеристики (Изборен)

Дозволете вашите купувачи подобро да го запознаат автомобилот што го продавате.


Изберете само ако вашиот автомобил е отпорен на куршуми. Ако ја изберете оваа опција и информациите се лажни, вашата објава ќе биде избришана и вашата сметка ќе биде забранета.

Информации за локација
Контакт информации

"Проверете дали информациите се точни. Во спротивно, вашата објава може да се избрише и вашата сметка да се забрани."


Дали сте дилер?


Рекламирајте се како дилер за да продавате повеќе автомобили и да достигнете повеќе клиенти.

Кликнете за да дознаете повеќе.


Како да го продадеш твојот автомобил

  1. Заврши форма на продажба, имајте на ум дека зелените полиња се задолжителни.
  2. Внесете ги информациите за локација на вашиот автомобил, вашиот автомобил ќе биде видлив во земјата, државата и градот што сте го одбрале.
  3. Поставете ги фотографиите од вашиот автомобил. Тие можат да бидат било кој тип на автомобил, нов, користен, стар, класичен, па дури и скршен.
  4. Кликнете на продолжете да го објавувате автомобилот.
Carros.com

4.3/5 - 6462 гласови


Само луѓето кои го објавиле својот автомобил за продажба можат да ја квалификуваат оваа услуга.


Дали ви треба помош?


Контакт со нас ако имате проблеми со пополнување на овој формулар