Sarat Paké

istilah ieu di layanan téh tarjamahan perkiraan, istilah urang tina jasa dilarapkeun ka versi English loka éta. Tempo versi English

1. Sarat Paké

Ku ngakses ramatloka di https://carros.com, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku istilah ieu di layanan, ka sadaya undang jeung peraturan lumaku, sarta satuju yén anjeun jawab patuh hukum lokal lumaku. Lamun teu satuju kalayan salah sahiji istilah ieu, Anjeun dilarang tina ngagunakeun atawa ngakses loka ieu. Bahan anu dikandung dina situs web ieu ditangtayungan ku hukum hak cipta na dagang kadaptar lumaku.

2. Pamakéan nandakeun Lisensi

Idin anu dibérékeun pikeun ngundeur samentara hiji salinan bahan (informasi atawa software) dina ramatloka ngeunaan Carros.com pikeun tampilan pribadi fana, pamakéan non-komérsial wungkul. Ieu teh hibah ti hiji lisénsi, lain mindahkeun judul, tur lisensina ieu anjeun teu meureun:

  • ngaropéa atawa nyalin bahan;
  • ngagunakeun bahan pikeun sagala kaperluan komérsial, atanapi kanggo sagala tampilan publik (komersil atanapi non-komersial);
  • nyobian dekompilasi atawa sabalikna insinyur software naon ngandung dina ramatloka Carros.com;
  • dipiceun sagala hak cipta atawa notasi proprietary séjén bahan; atawa
  • mindahkeun bahan ka jalma lian atawa eunteung bahan dina sagala server lianna.

lisénsi ieu wajib otomatis nungtungan lamun ngalanggar salah sahiji larangan kasebut sarta bisa jadi terminated iraha wae ku Carros.com. Kana parantosan nempoan bahan ieu atanapi kana parantosan lisénsi ieu, anjeun kudu ngancurkeun sagala bahan diundeur diilikan anjeun naha dina format éléktronik atawa dicitak.

3. Bantahan

Bahan dina ramatloka ngeunaan Carros.com anu disadiakeun "salaku geus". Carros.com euweuh nanaon, nganyatakeun atanapi tersirat, sarta hereby disclaims na negates sadayana HARANSI lianna, kaasup tanpa watesan, HARANSI tersirat atawa kaayaan merchantability, kabugaran pikeun maksud tinangtu atawa non-ngalanggar hak milik intelektual atawa lianna palanggaran hak. Sajaba ti éta, Carros.com teu ngajamin atawa nyieun sagala Répréséntasi ngeunaan akurasi, hasilna dipikaresep atawa reliabiliti pamakéan bahan dina ramatloka na atanapi dina hubungan bahan misalna atanapi dina situs naon numbu ka loka ieu.

4. watesan

Bisi wae Carros.com atanapi suppliers na moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala Karuksakan (kaasup, tanpa watesan, Karuksakan pikeun leungitna data atawa kauntungan, atawa alatan gangguan bisnis) timbul kaluar tina atawa henteu mampuh ngagunakeun bahan di Carros .com. ramatloka sanajan Carros.com atanapi hiji wawakil Carros.com otorisasi geus dibéjakeun oral atawa aya tulisan ngeunaan kamungkinan ruksakna misalna. Kusabab sabagian jurisdictions teu ngameunangkeun watesan dina HARANSI tersirat, atawa keterbatasan liability pikeun Karuksakan consequential atanapi incidental, watesan ieu bisa jadi teu dilarapkeun ka anjeun.

5. Akurasi bahan

Bahan muncul dina ramatloka ngeunaan Carros.com bisa ngawengku teknis, panulisan, atawa kasalahan fotografik. Carros.com teu ngajamin yén salah sahiji bahan dina situs web na anu akurat, lengkep atanapi ayeuna. Carros.com bisa nyieun parobahan bahan ngandung dina situs web na iraha wae tanpa aya bewara. Sanajan kitu, Carros.com euweuh komitmen pikeun ngapdet bahan.

6. Tumbu

Carros.com teu reviewed sadaya situs numbu ka ramatloka sarta henteu jawab eusi loka. Citakan tina link mana waé henteu imply dukungan ku Carros.com loka. Mangpaat sagala situs web numbu nyaeta dina resiko sorangan.

7. modifikasi

Carros.com bisa ningali balik istilah ieu di layanan pikeun ramatloka anjeun iraha wae tanpa aya bewara. Ku migunakeun ramatloka ieu, anjeun satuju jadi kabeungkeut ku versi kiwari Sarat ieu of Service.

8. hukum wewenang

istilah jeung kaayaan ieu diatur ku na ditaksir luyu jeung hukum tina Connecticut jeung anjeun irrevocably ngalebetkeun ka yurisdiksi ekslusif tina pangadilan anu kaayaan atanapi lokasi.

istilah ieu téh éféktif tina 27 Maret 2019.