Shes makinen time

Posto një shpallje. Shitet makina juaj pa komplikime. Makinat me më shumë foto dhe një përshkrim të mirë shesin më shpejt.


galeri (Fotografi pa limit)

Drag and drop imazhet
o
Kliko për të ngarkuar imazhet

Për makinën tuaj
A mungon marka apo modeli juaj? Na kontaktoni
informacion shtese
Informacion mbi vendndodhjen
Informatat kontaktuese

"Kontrolloni nëse informacioni është i saktë. Përndryshe postimi juaj mund të fshihet dhe llogaria juaj të ndalohet."


A jeni tregtar?


Reklamoni si tregtar për të shitur më shumë vetura dhe për të arritur më shumë klientë.

Klikoni për të mësuar më shumë.


Si për të shitur makinën tuaj

  1. Plotësoni formularin e shitjes, mbani në mend se nevojiten fushat e gjelbra.
  2. Shkruani informacionin e vendndodhjes së automjetit tuaj, makina juaj do të jetë e dukshme në vendin, shtetin dhe qytetin që keni zgjedhur.
  3. Ngarko fotot e makinës suaj. Ata mund të jenë çdo lloj makine, i ri, i përdorur, i vjetër, klasik dhe madje i prishur.
  4. Klikoni tek vazhdo të publikosh makinën tënde.
Carros.com

4.3/5 - 6228 vota


Vetëm njerëzit që kanë publikuar makinën e tyre për shitje mund ta kualifikojnë këtë shërbim.


A keni nevojë për ndihmë?


Na kontaktoni nëse keni probleme të plotësoni këtë formular